Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

OM PET’S COMPLETE
Pet’s Complete er en del af All incl. og leverer foder og andre dyreartikler på abonnement, så modtageren kan have en nemmere hverdag og have styr på de dagligdags kæledyrsudgifter.

Adresse: Lyngåvej 5, 8370 Hadsten
E-mail: info@petscomplete.dk

CVR: 38798553

DIT ABONNEMENT
Ved køb af abonnement angiver du hvilket foder, du ønsker at købe, samt hvor ofte dette skal leveres – og dermed hvor mange måneder prisen bliver fordelt over. Deruover kan du vælge om dit abonnement skal indeholde en månedlig levering af f.eks. godbidder, kattegrus og hundeposer. Foderet leveres med det valgte interval, imens eventulle tillægsydelser vil blive leveret månedligt.

Ved indgåelse af abonnement accepterer du at betale det periodemæssige abonnement indtil abonnementet opsiges.

Du skal være fyldt 18 år for at oprette et abonnement. Er du under 18 år skal vi have dine forældres eller værges samtykke.

BETALING
Alle beløb er angivet i danske kroner og er inkl. både moms og fragt til pakkeshop – dog kan hjemmelevering tilkøbes for et mindre gebyr.

All incl. (herunder Pet’s Complete) modtager betaling med Dankort og VISA.

Ved køb accepterer du at vi kan opkræve periodemæssig betaling af abonnementet fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse, indtil du ændrer din betaling via din konto på websitet eller ved at du sender en mail til info@petscomplete.dk.

Skal du ændre (herunder slette eller fornye) dit kredit- eller betalingskort kan du foretage ændringerne for din betaling via din konto på websitet eller ved at sende en mail til info@petscomplete.dk.

Første betaling bliver trukket ved bestilling, og herefter hver den 1. hver kalendermåned indtil du opsiger abonnementsaftalen.

Du modtager en mail fra os omkring fornyelse af dit abonnement hver gang en betaling af abonnement bliver trukket af dit kredit- eller betalingskort.

LEVERING
Vi sender pakker ud i den første uge i hver måned. Hvis du bestiller inden d. 20. starter dit abonnement i den førstkommende måned. Hvis du bestiller efter d. 20. kan vi desværre først garantere levering i næstkommende måned.

Du vælger selv i hvor ofte du vil have foderet leveret i intervallet en til seks måneder. Tillægsydelser som godbidder, legetøj, kattegrus eller hundeposer vil blive leveret hver måned indtil abonnementet opsiges.

Bemærk at du skal tilmelde dig senest d. 20. i en måned for at vi kan nå at levere pakken i næste måneds første uge.

Som udgangspunkt leverer vi ikke til udlandet, herunder Færøerne og Grønland, men har du et ønske herom, så er du velkommen til at sende os en mail på info@petscomplete.dk, så ser vi om vi kan finde en løsning – dog vil denne altid omfatte at du selv betaler for den ekstra fragtomkostning.

OPSIGELSE
Du kan opsige dit abonnement enten under din konto på websitet eller ved henvendelse til info@petscomplete.dk.

Opsigelsen skal dog ske senest d. 20. i en måned, ellers vil opsigelsen først træde i kraft til næstkommende pakke. Grunden til dette er at vi begynder forberedelsen af månedens pakker i ugen op til hver måned.

Bemærk at det ikke er en gyldig opsigelsesmetode blot at returnere pakken eller undlade at betale – du vil stadig hæfte for abonnementet indtil vi modtager en opsigelse enten under “Min konto” eller pr. mail til info@petscomplete.dk.

FORTRYDELSESRET
Der er 14 dages fuld fortrydelsesret på dit køb fra det tidspunkt, hvor du modtager den første pakke i dit abonnement. Du frasiger dig dog fortrydelsesretten, hvis varen/varerne er taget i brug.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret skal du indenfor 14 dage fra modtagelsen af din første abonnementspakke sende os en mail på info@petscomplete.dk om at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Det er ikke nok blot at returnere varen, at nægte modtagelse eller undlade afhentning af varen.

Udover at sende os en mail på info@petscomplete.dk skal pakken returneres til nedenstående adresse. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke, og gemmer kvitteringen, i tilfælde af at vi ikke modtager pakken.

Adresse til returnering:
All incl.
Lyngåvej 5
8370 Hadsten

Vi refunderer beløbet for pakken når vi har modtaget varerne i ubrugt og ubeskadiget tilstand. Pengene vil herefter være på din konto i løbet af 5-10 bankdage.

ÆNDRINGER OG FORBEHOLD
Der tages forbehold for prisændringer, udsolgte varer og ændring af abonnementsbetingelser.

Priser og forsendelsesomkostninger kan ændres til enhver tid. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit abonnement, med mindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, meddeler os, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (Abonnementet vil herved omgående ophøre).

Vi forbeholder os retten til at godkende ordrer – en ordre kan eventuelt afvises, hvis du det seneste år har misligeholdt dine betalingsforpligtigelser over for All incl. Vi forbeholder os ret til at nægte at handle med dig uden begrundelse.

Varsling af væsentlige ændringer i betingelserne, herunder prisstigning, vil fremgå af nyhedsbrev pr. mail, ved sms-advisering eller i følgebrev i leveret pakke.

Vi forbeholder os ret til uden yderligere varsel at opsige abonnementsaftaler ved misligholdelse af betalingsforpligtelse, samt hvis vi vælger at lukke hele eller dele af All incl. (herunder Pet’s Complete).

KLAGEMULIGHEDER
Har du en klage over et produkt købt hos os, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: //ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@petscomplete.dk